Tanker om mit snart stående havehegn: kombineret raftehegn og lydhegn

Et manglende lydhegn har virkelig generet mig. For Med mine tøser residerer mor her ved en yderst larmende indfaldsvej og er virkelig så ked af om morgenen af larm fra busser og lastbiler. Så det er tid til et lydhegn. Jeg har ikke hørt om lydhegn før – bortset fra dem der står nær de larmende amtsveje. Men som haveejer kan man tydeligt nok nemt købe sådan et lydhegn/havehegn indbygget med lydhegn. Hurra.

Et lydhegn , der ligner et raftehegn, er et havehegn, jeg skal ha’. Det valg vurderer jeg er et rustikt og naturligt havehegn, som matcher godt ind i husets udseende med en lidt tilgroet have. Et lydhegn har en sådan størrelse så jeg & tøserne undgår kigget til vejen. Og raftehegnet ser lækkert ud med træet. Vi bli’r imponeret af det nye havehegn, tøserne og jeg .

Det dugfriske havehegn skal have flere stedsegrønne planter tæt på. Vores birketræer kan på samme tid skygge en smule for havens fabriksnye raftehegn. Undertegnede glæder mig til mit nye lydhegn og at ku’ sove længe med begrænset larm fra bilerne. Lydhegn mindre støj skal nok blive luksus. Mit projekt havehegn begynder med internetsøgning på sammensætningen af lydhegn og raftehegn fra nu af. Jeg har allerede øje på nogle specifikke havehegn, hvorfor jeg har mulighed for at påbegynde projektet fra om 2-3 dage.

.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.