Som beboere af hus vil vi købe komposithegn/vedligeholdelsesfrit hegn

Som nye herrer i egen villa vil mig og kæresten hovedkuls til at vedtage ting som komposit hegn og sådan et vedligeholdelsesfri hegn. Vores have ligger ved en offentlig sti og vores have er kun skærmet af ved brug af pil. Udsigten er lækker, men når vi ikke har et vedligeholdelsesfri hegn har folk mulighed for at glo ugeneret i haven. Og jeg og manden vil gerne have områder baghaven, hvor vi begge kan trisse i haven i bikini.

Siden vi er flyttet til Thisted er jeg begyndt at holde øje med vedligeholdelsesfri hegn og komposit hegn. Vi ved ikk’ rigtig, hvorvidt vi prefererer et komposit hegn, men vi vil sgu foretrække et vedligeholdelsesfrit hegn til haven. Dér er enighed på dét punkt.

Farbror Kurt monterede komposit hegn i hans forhave, og han er yderst ellevild med sit valg. Jeg kan forstå at det kan vælges i forskellige højder og i lyse & mørke farver. Han har et mørkt vedligeholdelsesfrit hegn, i mens jeg og min kæreste nok vil foretrække et lyst/hvidt komposit hegn. Vi foretrækker begge hvidt og slidt.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.