Min viden om glasblæsekabine, blæsemiddel og slyngrensning er øget

Min broders virksomhed knokler med brug af slyngrensning - http://katalog.prebenz.dk/blasning–produkter-til-slyngrensning – , glasblæsekabine - http://katalog.prebenz.dk/blasning–produkter-til-glasblasning – og salg af blæsemiddel - http://katalog.prebenz.dk/blasning – . Kender I læsere til det? Ja, undertegnede ved kun lidt glasblæsekabine, slyngrensning og blæsemiddel Derfor har jeg googlet en smule, så jeg kan tale lidt sammen med min bror og fatte, hans opgaver.

Med slyngrensning kan man at raffinere ret store ting med en bredde på maks 2-3 m.. Slyngrensning forekommer i sådan en specifik konstruktion, og du hænger produktet op. Fine kugler i stål bli’r under slyngrensning varpet i mod et givne produkt, som dermed ender op helt totalt skuret. Jeg kunne ik læse mig til, hvad det er muligt at give en omgang med slyngrensning, så det planlægger jeg at høre min bror om.

Blæsemiddel anvender du jævnligt til arbejde med overflader – f.eks ifm slyngrensning eller i glasblæsekabine. Man kan f.eks bruge plastgranulat, stålshot, jerngrit eller glasperler til blæsemiddel. Jeg tror, at det er glasperler virksomheden benytter som blæsemiddel i sådan en glasblæsekabine.

Glasblædekabinen kan for eksempel benyttes til at glasblæse topstykket og hvis man sandblæser det her emne kan du opnå et mere mat resultat end ved brug af glasblæsekabine. En smart glasblæsekabine kan sikkert samtidig benyttes til knivslibning, men hvordan den fungerer, tjo sådan noget ved jeg ikk.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.