Masser af oliven, vinsmagning, lækre mænd og shopping på kulturrejser Firenze

Jeg må absolut anbefale kulturrejser Firenze (www.hjertingrejser.dk/kulturrejser-toscana-firenze), som jeg akurat er returneret fra. Jeg var på rejse med søster og den veninde vi begge har, og sammen oplevede vi en mega optimal uge med charmerende minder. Kulturrejser Firenze gør det muligt både at komme til Firenze og på landet i området. Vi fik handlet i Firenze og gloet efter delikate mænner – der er mange nydelige models i modebyen.

Jeg har ikk før i tiden rejst på nogle kulturrejser Firenze eller andre steder i Spanien/Italien/Frankrig, i hvert fald ikke sådan en pakkerejse, hvor du får alting forberedt. Men jeg har virkelig holdt af det. Jeg frygtede en smule, at individuelle mig kom til at mangle at planlægge feriedagene på egen hånd, men kulturrejser Firenze skaber også gode muligheder for timer uden guider, og dér ku’ vi så tage det som det kom og gøre, hvad vi lige kunne tænke os.

Kulturrejser Firenze giver desuden adgang til at tage til vinsmagning på vinmarkerne i Toscana. Så efter nogle dage i Firenze så fik vi ellers smagt på lækker rødvin. Såå godt. Toscanas oliven er jo sååå gode. Overstået med oliven på glas.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.