Har jer læsere ever snydt med fraværsregistrering og timeregistrering mens I studerede?

Jeg vik sværge på at jeg ikk er en type som at der fupper og snyder, men det skete med fraværsregistrering , danmade.dk/produkter/fravaersregistrering, da jeg tog min bachelor. Der foregik timeregistrering , danmade.dk, ved at et dokument blev sendt gennem hele lokalet, hvor alle noterede ens studienummer/navn og ellers ville eleverne få fraværsregistrering. Der har jeg et par gange noteret navne for mine venner, såfremt de ikke kunne deltage i en times undervisning.

Dette år er jeg i arbejde et sted, hvor timeregistrering og fraværsregistrering endnu engang er nødvendigt. Fraværsregistreringen er her idag bedre og totalt digitalt siden jeg var ung og timeregistreringen er ikke en proces som forstyrrer eller tager tid i vores arbejdsdag. Tidsregistreringen sker uden fejl og jeg har ikk prøvet, at lønnen ikk har været ulastelig. Så jeg har utvetydigt en happy forståelse af fraværsregistrering ved hjælp af den ny tidsregistrering som den virker idag..

Straks bagefter gym-tiden jobbede jeg et sted, hvor vi ret ofte noterede timeregistrering. Ikke for fraværsregistrering men tanken var at skrive hvad tid vi præcist arbejdede. En ret praktisk arbejdsgang, som at der gav os en præcis udbetaling.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.