Halloween kostumer til firma-udklædningsfest

Min kollega/kammerat og jeg skal til halloweenfest på vores arbejdsplads i en af efterårsmånederne, og han kunne godt tænke sig, at jeg køber kostumer {dramashop.dk/category/kostumer-til-udklaedning-parykker-tilbehoer-39} til os. Jeg har tænkt på et væld af varierende halloween kostumer {dramashop.dk/halloween}. Faktisk er det også til efterår, at der skal være oktoberfest. Her bærer man tyroler kostumer {dramashop.dk/category/tyroler-67}. Derfor tog jeg på gågaden i en kostumeforretning for nylig. De havde utallige halloween kostumer plus endog tyroler kostumer, men også en hel del gavnlige ting og sager; parykker, sminke og masker, og så videre. I begyndelsen gloede jeg på kostumer for at få inspiration. Kostumer i massevis havde butikken, og mange fremragende iblandt var der. Herefter gik jeg hen for at se på sminke, masker og parykker, og ligeledes her var der et enormt udvalg. Nu købte jeg to meget fede dragter. Efter jeg havde været inde i forretningen med kostumer, gik jeg hjem til kammeraten for at vise ham de halloween kostumer, jeg havde købt. Begejstret var han, idet han regnede ud, at vi skulle være vampyrer. For resten fortalte jeg ham om de omtalte tyroler kostumer, hvorefter vi snakkede om, om vi skulle tage til en oktoberfest sammen. Jeg glæder mig til at se mig og min kammerat i de dragter, jeg har købt. Jeg tror, vi kommer til at blive uhyggelige. Jeg ser samtidig frem til at se medarbejdernes kostumer. Det bliver helt sikkert en spændende kostumefest. Udklædningsfester er af en eller anden grund altid lidt bedre end almindelige fester på vores job.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.