En oktoberfest med oktoberfest kostumer

Jeg glæder mig til halloween! Hvad med dig? Mig og min ven skal til firma-kostumefest i november, så han spurgte mig, om jeg kunne skaffe de kostumer, vi skal have på. For resten er det ligeledes til efteråret, at der skal være den såkaldte oktober-fest. Her har man oktoberfest kostumer på, som er tyroler-kostumer. Meget varierende halloween udklædning har jeg spekuleret over. Jeg tog af den grund i kostumeforretningen i centeret her for nylig. Masser af kostumer havde butikken, og mange uovertrufne at vælge imellem var der. De havde adskillig halloween udklædning & faktisk oktoberfest kostumer, men derudover yderst mange nyttige ting og sager = sminke, masker, parykker, med mere. Kostumer så jeg på i starten for at få inspiration. Herefter gik jeg hen for at se på parykker, sminke og masker, og også her havde de et stort udvalg. Nu købte jeg to virkelig smarte kostumer. Jeg gik hjem til min kammerat for at vise ham vores halloween udklædning, efter jeg havde endt købet af kostumer. Ellevild var han, idet han observerede, at det var skeletter, vi skulle klædes ud som. Jeg glæder mig til at se mig og min ven i de udklædninger, jeg har købt. Jeg glæder mig herudover til at se vores medarbejderes kostumer. Jeg tror, vi bliver uhyggelige. For resten nævnte jeg de ovenstående oktoberfest kostumer, og så snakkede vi om, om vi skulle tage til oktoberfest sammen. Kostumefester er af en eller anden grund altid en del mere sjove end almindelige arrangementer. Det skal nok blive en spændende udklædningsfest.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.