At genanvende træemballage, europaller og plastpaller i baghaven er totalt smart

Det er fedt at behandle europaller [jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=39&menu_nbr=25], træemballage [jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=31] eller plastpaller [jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=42&menu_nbr=28] til at bygge med. Og som ret mange andre påtænker jeg, hvor vidt jeg på samme måde kan skabe højbede eller alternativt noget at sidde på i villahaven af plastpaller, europaller eller træemballage. For få dage siden har jeg modtaget et fad til bål i til min fødselsdag, og vi skal jo sidde på nogle stole, når jeg og mine gæster rister marshmallows og varme os ved ilden. Jeg synes også, det kan være tjekket og miljøvenligt at lave noget selv.

Tænker I som jeg, at nogle flotte taburetter og urtebede, som man helt selv har udtænkt vil være rigtig oplagt? Efter en smule læsning på Google vedr. højbede med brug af træemballage og europaller er jeg kommet frem til, at nogle råd anbefaler plastpaller fremfor europaller. Denne anbefaling skyldes at træemballage såsom europaller og lign. nogle gange er trykimprægneret med usunde stoffer, der nær højbedets kartofler, rødbede og gulerødder. Men hvis man anvender plastpaller vil der ikke være nogen sundheds fare.

Undertegnede er ikk helt så overbevist om det smarte i borde i træemballage og europaller. Der kan jeg bruge plastpaller i stedet, så en mad med honning. Europaller og træemballage fungerer godt til stole og sådan, som ikke rigtig kan kontaminere grøntsager og krydderurter. Jeg burde i hvert fald godt kunne kreere stole og lignende til at sidde på ud af træemballage og europaller uanfægtet om det er trykimprægneret.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.